4. Olağan Genel Kurul

Sayın üyemiz,

Bilindiği üzere 2005 yılında kurulan derneğimiz bizleri bir araya getirdi. Haberdar ederek acı ve sevinçlerimizi paylaşmamıza vesile oldu. Sizlerin katkılarıyla birçok faaliyet gerçekleştirildi. Şimdi Genel Kurul arafesindeyiz. Teveccüh göstererek vermiş olduğunuz vazifeyi “bayrak yarışçısı” şiarı ile sürdürdüm. Artık bayrağı devretme vakti geldi. Sizleri bayrağı devralmaya davet ediyor, saygılar sunuyorum.

Doç.Dr.A.Baki Kumbasar

Genel Başkan

Sayın üyemiz,

Derneğimizin 4. Olağan Genel Kurulu aşağıda belirtilen gündemle 10 Kasım 2011 Perşembe günü saat:11'de dernek genel merkezinde yapılacaktır. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurul aynı gündemle 20 Kasım 2011 Pazar günü saat:11'de Darüzziyafe-Süleymaniye'de yapılacaktır. Katılım hususunda gerekli hassasiyeti göstererek toplantıya iştirak etmenizi saygılarımızla talep ediyoruz.

YÖNETİM KURULU

GÜNDEM:

1- AÇILIŞ

2- SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

3- DİVAN HEYETİNİN TEŞEKKÜLÜ

4- GENEL BAŞKANIN KONUŞMASI

5- YÖNETİM VE DENETLEME KURULU FAALİYET RAPORUNUN OKUNMASI, MÜZAKERESİ VE İBRASI

6- MALİ RAPORUNUN OKUNMASI, MÜZAKERESİ VE İBRASI

7- TAHMİNİ BÜTÇENİN OKUNMASI, MÜZAKERESİ VE KABULÜ