4. olagan genel kurul

Sayın üyemiz,

Bilindiği üzere 2005 yılında kurulan derneğimiz bizleri bir araya getirdi. Haberdar ederek acı ve sevinçlerimizi paylaşmamıza vesile oldu. Sizlerin katkılarıyla birçok faaliyet gerçekleştirildi. Şimdi Genel Kurul arafesindeyiz. Teveccüh göstererek vermiş olduğunuz vazifeyi “bayrak yarışçısı” şiarı ile sürdürdüm. Artık bayrağı devretme vakti geldi. Sizleri bayrağı devralmaya davet ediyor, saygılar sunuyorum.

Doç.Dr.A.Baki Kumbasar

Genel Başkan

Sayın üyemiz,

Derneğimizin 4. Olağan Genel Kurulu için 10 Kasım 2011 Perşembe günü saat:11'de dernek genel merkezinde yapılan toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamamıştır.

Genel Kurul aynı gündemle 20 Kasım 2011 Pazar günü saat:11'de çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır. Katılım hususunda gerekli hassasiyeti göstererek toplantıya iştirak etmenizi saygılarımızla talep ediyoruz.

YÖNETİM KURULU

YER    : DARÜZZİYAFE - SÜLEYMANİYE

SAAT : 09.00-11.00 Kahvaltı

11.00-13.00 GENEL KURUL