Derneğimizin 4. Olağan Genel Kurulu 20 Kasım 2011 Pazar günü Darüzziyafe'de gerçekleşmiştir.

Birçok üyemiz söz alarak, derneğimizin daha etkin bir seviyeye ulaşabilmesi için neler yapılması gerektiği husususunda değerli fikirleriyle katkıda bulunmuşlardır.

Yapılan seçim neticesinde de yeni Yönetim ve Denetleme kurulu üyeleri belirlenmiştir.

Yönetim ve Denetleme Kurulu kendi aralarında toplanarak yeni görev dağılımını yapacaklardır.

Divan Başkanlığı görevini yapan sayın Prof.Dr.Hidayet AKDEMİR'in Genel Kurul kapanışını yaparken söylediği: "Derneğimizin faaliyetleri artarak devam etsin. Allah, Türk milletinin sağlığını, birliğini, dirliğini daim etsin." dilek ve temennileri hepimizin ortak düşüncesidir.

Kamuoyuna saygı ile arz olunur.

YÖNETİM KURULU