Karabağ İçin Gönüllü Olduk

Sosyal Medyada Paylaş

Milliyetçi Hekimler Derneği, 14 Mart Tıbbiyeliler Derneği ve Türk Dünyası Hekimler Derneği’nin bir araya gelmesi ile oluşturduğumuz TÜRK HEKİMLER BİRLİĞİ platformu olarak cephe gerisinde sağlık hizmeti vermek amacıyla ‘’KARABAĞ İÇİN GÖNÜLLÜ OL’’ projesi kapsamında gönüllü 504 hekimin başvuru formunu AZERBAYCAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSU Nərminə MUSTAFAYEVA’ya teslim ettik.


Milliyetçi Hekimler Derneği Başkanımız Dr. Semih Uşaklıoğlu, dernek yöneticilerimiz Dr. Yavuzhan Baş, Dr. Halit Gökalp Küçük ve Prof. Dr. Enver Özdemir’den oluşan heyet, Başkonsolos Nermine Mustafayeva’yı ziyaret etti. Ziyarette başvurunu formlarını teslim ederek, 504 hekimin Karabağ için gönüllü olduğunu bildirdiler.

Milliyetçi Hekimler Derneği başkanı Dr. Semih Uşaklıoğlu Başkonsolos Mustafayeva’ya hitaben; Azerbaycan’ın haklı davasını destekliyoruz. Hukuka aykırı olarak Azerbaycan topraklarına saldırı başlatan Ermenistan’ı şiddetle kınıyoruz. Biz de bu düşünceler ile Milliyetçi Hekimler Derneği, 14 Mart Tıbbiyeliler Derneği ve Türk Dünyası Hekimler Derneği’nin bir araya gelmesi ile oluşturduğumuz Türk Hekimler Birliği Platformu olarak ihtiyaç olursa cephe gerisinde sağlık hizmeti vermek için Azerbaycan’a gelmeye her daim hazırız. Bunun için derneğimiz bünyesinde hazır uzman hekimlerimiz mevcuttur.” ifadeleri kullanıldı.